Działalność produkcyjna
Piekarnia nr 7 to piekarnia z tradycjami, w której codziennie, od 1969 roku pieczemy zdrowe i smaczne pieczywo.
SPOŁEM Radom Sp. z o.o. prowadzi działalność piekarniczą w zakładzie produkcyjnym przy ulicy 11 Listopada 87. Piekarnia wyposażona jest w nowoczesne maszyny i urządzenia, a produkcja pieczywa realizowana na bazie własnych tradycyjnych receptur. Pieczywo wypiekane jest ze starannie dobranych surowców wysokiej jakości od sprawdzonych dostawców. Nie stosujemy sztucznych konserwantów. Podstawą pieczywa chlebowego jest naturalny zakwas, który tworzymy sami. Dzięki zastosowanej technologii produkcji otrzymujemy pieczywo charakteryzujące się bogatym składem odżywczym, apetycznym smakiem i przyjemnym zapachem. Cały proces produkcyjny jest skrupulatnie kontrolowany na wszystkich etapach od surowców poczynając, a kończąc na wyrobie gotowym.
Stawiamy sobie za cel zaspokojenie potrzeb naszych obecnych i potencjalnych Konsumentów. Oferujemy bardzo szeroki asortyment, na który składa się pieczywo zwykłe i specjalistyczne, pieczywo pszenne drobne, pieczywo półcukiernicze oraz wyroby ciastkarskie. Łącznie wypiekamy około 90 pozycji różnego rodzaju wyrobów. Dla przykładu produkowany w naszych piekarniach chleb graham oraz bułki grahamki posiadają bardzo cenne walory zdrowotne i zalecane są szczególnie dla osób z zaburzeniami układu trawiennego.
Aby sprostać rosnącym wymaganiom Konsumentów nie poprzestajemy na produkcji tradycyjnych, sprawdzonych wyrobów, lecz stale poszerzamy ofertę o nowe produkty. Zaopatrujemy własne sklepy spożywcze oraz sprzedajemy swoje wyroby prywatnym kontrahentom.
Polecamy Państwu naszą ofertę i zapraszamy do nawiązania kontaktów handlowych
Bliższych informacji udziela:
Dział Produkcji i Handlu – Tel. 48 363-27-20; 571 313 274